“Natuurbeelden als bron”

Carla Kesteloo

“Energiekastjes”

Persoonlijke professionele ontwikkeling: vind je inspiratiebronnen

Natuurbeelden als bron

Iedereen die op zoek wil naar de dingen waar je in je (werkzame) leven wél energie van krijgt. Ook als je meer sturing wilt geven aan de richting die je met je (werkzame) leven  op wilt gaan is deze workshop is letterlijk één grote ‘eye-opener’.

Je krijgt inzicht in je eigen, unieke energiebronnen: wat en wie inspireert jou, welke hulpbronnen geven je energie en hoe boor je ze aan bij je werk, hoe zou je met méér energie door het leven kunnen. Als je weet wat jóuw inspiratiebronnen zijn, kan je vaak makkelijker keuzes maken in wat wel en wat niet te doen. Dit scheelt niet alleen tijd doordat je daardoor makkelijker ‘ja’ of ‘nee’ kan zeggen, maar het zorgt er ook voor dat je dingen bewuster en daardoor met meer energie doet. Je leert las het ware beter voor jezelf te zorgen en doet de dingen met meer plezier!

De inspiratie van natuurbeelden en hoe zij je kunnen voeden in een creatieve  zoektocht, worden in een onverwachte context geplaatst. Met foto’s en beelden ga je op zoek en word je bewust van je inspiratiebronnen en energie. Je hebt ze daadwerkelijk verbeeld in een ‘energiekastje’. Die kun je meenemen en daar kan je thuis of op je werkplek weer energie uit halen.

“Het huwelijk van de ziel met de natuur maakt het brein vruchtbaar
en geeft geboorte aan de verbeelding”
Henry David Thoreau

Reactie deelnemer workshop

“Geweldig om te merken wat een energie de rustige en uitnodigende houding van Carla teweeg brengt! De kwallen zijn een sterk middel om te verbeelden wat jóu drijft. En voordat je het weet laat je je meevoeren in haar ‘stroom’ je eigen inspiratiekastje te maken. Schitterend om te zien hoe iedereen gegrepen wordt door de flow en wat voor kunstwerk aan inspiratiekastjes dat oplevert. Hij staat nu op mijn bureau: een baken voor mijn toekomst!”

Zie ook: Politie-organisatie in de Randstad

www.kijkkunstenaar.nl

Home | Training en coaching | Mogelijke werkvormen | “Natuurbeelden als bron”