Politie-organisatie in de Randstad

Carla Kesteloo

Opdrachtgever: De afdeling personeelszaken van dit politiedistrict, o.a. belast met de personeelszorg, fungeerde als opdrachtgever.

Opdrachten en referenties

Deelnemers: Leden van het Bedrijfs Opvangteam, die tot taak hebben om opvang en begeleiding te verlenen aan individuele politiemensen nadat deze betrokken zijn geweest bij een ingrijpende dan wel schokkende gebeurtenis.

Opdracht: Het functioneren van het team als Bedrijfs Opvangteam versterken (teambuilding) en het bij medewerkers versterken van de persoonlijke energiebewaking in werk en privé. De opdracht is uitgevoerd met behulp van de werkmethodiek van de “energiekastjes”.

Reactie deelnemer workshop “energiekastjes”:

“Geweldig om te merken wat een energie de rustige en uitnodigende houding van Carla teweeg brengt! De kwallen zijn een sterk middel om te verbeelden wat jóu drijft. En voordat je het weet laat je je meevoeren in haar ‘stroom’ je eigen inspiratiekastje te maken. Schitterend om te zien hoe iedereen gegrepen wordt door de flow en wat voor kunstwerk aan inspiratiekastjes dat oplevert. Hij staat nu op mijn bureau: een baken voor mijn toekomst!”

Home | Training en coaching | Opdrachten en referenties | Politie-organisatie in de Randstad